Over ons

Een aantal “Kink Aware” professionals hebben in 2014 de Stichting Consensual Deviance opgericht om behandelaren in de gezondheidszorg te informeren over patiënten of cliënten die een “andere dan gebruikelijke” seksualiteit beoefenen. Recentelijk is de Stichting als rechtsvorm opgeheven en is Consensual Deviance een platform geworden.
Naast het huidige bestuur zijn er diverse zorgprofessionals, wetenschappers en anderen zijn ook betrokken bij de Stichting.

Zij zijn alle “Kink Aware” professionals die geïnformeerd patiënten c.q. cliënten helpen met een BDSM geaardheid of een andere vorm van een consensuele deviante seksuele leefstijl.

Doelstelling

Er zijn waarschijnlijk evenveel mensen met een BDSM geaardheid als mensen met een homoseksuele geaardheid. Er is grote schroom om dit met behandelaren, waar relevant, te bespreken uit angst voor vooroordelen en ‘biased’ therapie.
Een doelstelling van de “Consensual Deviance” is om gezondheidszorgbeoefenaars en andere professionals te infomeren om zo bij te dragen aan verbeterde behandelingen.

Verdere informatie

Wanneer u verdere informatie wilt ontvangen, kunt u contact opnemen via ons contactformulier.